İçeriğe geç

Araçlı Kurye

Araçlı kurye olarak, yılların verdiği tecrübeyle müşterilerimizin gün içinde ulaştırmak istediği çok ağır paketleri taşıyoruz. Gün geçtikçe daha çok tercih edilen kurye hizmeti, bu alanda bir yarışı da beraberinde getirmiştir. Aynı gün teslim kurye hizmetinde, kargonun gün içinde teslim edilebilmesi için isabetli kararların alınması gerekmektedir. Müşteriler, kargolarını gönderecekleri kurye firmasını seçerken belli başlı ölçütleri de göz önünde bulundurmaktadır. İşte tam da bu doğrultuda;

  • Kargonun kısa sürede yerine yani tam zamanında adresine ulaştırılması,
  • Gönderilen kargonun hiçbir zarar görmeden alıcıya teslim edilmesi,
  • Belirtilen zaman içinde tam zamanında teslimatın yapılması,
  • Hizmeti veren firmanın, tecrübe ve deneyim farklılığı,
  • Müşteri ile sağlıklı ve düzgün olan bir iletişimin kurulabilmesi,
  • Önceki müşterilerinin memnuniyet durumu gibi birçok konu değerlendirmektedir.

Bizler Mercanlar Kurye olarak, araçlı kurye hizmeti verirken müşterilerimizin tüm bu beklentilerinin bilincinde olup kurye hizmetini en iyi şekilde sağlamaktayız. Müşterilerimize hızlı bir ulaştırma imkânı sağlamanın yanında güvenli bir teslimatın garantisini de vermekteyiz. Bugüne dek vermiş olduğumuz hizmetteki müşteri memnuniyeti ile bu alandaki farkımızı kanıtlamış bir firmayız. Bizlerle çalışan müşterilerimiz, bizdeki kalitenin ve güvenin farkına vararak devamlı bir çalışmaya gitmektedir.

Araçlı Kurye

Bizler yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübeden yola çıkarak, müşterilerimize hizmet verirken isabetli kararlar alıp bu yönde hareket etmeye çalışmaktayız. Müşterilerimiz ile yaptığımız ilk görüşmede sağlıklı bir diyalog kurarak, onlar için en makul olan kurye hizmetini önermekteyiz. Bizler, arabalı kurye hizmetini verirken, müşterilerimizin kargolarını kendi kargomuz olarak görerek en kaliteli hizmeti en güvenli koşullarda sağlamaktayız. Kurye hizmetimizin her aşamasında gerekli olan titizliği yapıyoruz.

Burada da artılarımız bizi diğerlerinden öne çıkarıyor, bugüne dek yaptığımız işler ve çalışan müşteri memnuniyetlerimiz bizlerin ve siz değerli müşterilerimizin teminatıdır. İhtimamla seçilmiş personellerimiz adresinizden gönderinizi alıp, Ulaştırma Bakanlığı’nca verilmiş yetki belgelerimiz ve güler yüzleriyle sizlere güven aşılayacaktır. Elverişsiz ve dar sokakları bakımları düzenli yapılan ve servis ağına bağlı çalışan araçlarımızla kat ederek ulaştırırız ve bu sayede asla yolda iletiniz kalmaz.

  • Şehir içi bir kargo teslimatında motor kurye tercih ederken, şehirlerarası kurye olarak daha uzun mesafe içeren taşımalarda ise uçak kargo hizmetini sağlamaktayız.
  • Rüzgâr, yağmur, kar ve sıcaklık gibi hava koşulları göz önünde bulundurularak, kargo taşınmasında herhangi bir zarar görmemesi için gerekli olan özel taşınma haznelerini kullanmaktayız.
  • Gönderilecek kargonun ebatı göz önünde bulundurularak, en uygun olan kurye çeşidini seçip teslimatı sağlıyoruz. Müşterisinin memnuniyetini ve takdirini kazanan firmamız.
  • Kargonun zamanında ulaşması noktasında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için araçlarımızın günlük ve haftalık bakımlarına dikkat etmekteyiz.
  • Çalışanlarımız, yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübe ile belirtilen adreslere gidilecek en kısa yolları bilmekte ve trafik yoğunluğunun az olduğu güzergâhları tercih etmektedir.

Şehirlerarası Arabalı Kurye

Arabalı kurye hizmetine dosya, evrak, özel gün hediyeleri gibi acillik barındıran durumlar söz konusu olduğu zaman geç saatlerde veyahut hafta sonlarında da ihtiyaç duyula bilinmektedir. Mercanlar Kurye olarak, müşterilerimizin bize ihtiyaç duydukları her an ihtiyaçlarını karşılamak için 7/24 hizmet olanağı sunmaktayız. ve hassasiyeti göstererek müşterilerimize güvenli hizmet olanağı sunmaktayız. Gps takip sistemi sistemi ile an ve an araçlarımızın konum ve durumunu takip ederiz.

Hizmetlerimiz arasında gece kurye görevi, ekstra hızlı arabalı kurye görevi gibi ihtiyaç ve durumunuza uygun bir sürü seçenek bulunmaktadır. Ya ilet ya ilet ilke sözümüz ile de sizler için çalışmayı bir başarı olarak görürüz. İletinizin güvenliğini sağladığımız gibi çalışan güvenliğine de önem veriyor profesyonel ekipmanlar ve donanım yeterliliği ile iki tarafı da güvence altına alıyoruz. Sizin güvenceniz biz, bizim ise sizsiniz. Yılların tecrübesiyle size en iyi kurye hizmetini sağlamak adına yatırımlar yapıyoruz.

Bir yerden başka bir yere bir malzeme göndermeniz gerekiyor. Ancak bu gönderiniz motora sığmıyor. Nakliye de çok pahalı mı geldi? İşte burada araç kurye hizmete giriyor. Göndereceğiniz ürünün ebatlarına göre araçlarımızla ürününüzün belirttiğiniz adreslere gönderimi ya da belirtilen adreslerden sizlere getirilmesi için araçlarla yapılan kurye hizmetidir. Bu işlem nakliyeden hem daha uygun, hem kapınıza kadar gelerek daha pratik, hem de sadece sizler için beklemeden devam eder.

Ara

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×